Exxen İzle

 


Acun Ilıcalı’nın yeni dijital içerik platformu Exxen, yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı ve tüm herkese hitap eden bir platform olacak gibi duruyor. Exxen üyeleri, istedikleri yerden ve platformdan Exxen’e ulaşabilip Exxen izle faaliyetinde bulunabilecekler. Reklamlı ve reklamsız bir şekilde üye olunabilen platform, farklı içerikleriyle tüm herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Dijital platformlarda tüm dünya üzerinde olduğu gibi bizde de ciddi denilebilecek bir rekabet ortamı oluştu. Netflix, Puhu TV, BluTV, FoxPlay, Amazon Prime’ın Prime Video ile ülkemize giriş yapması Türk seyircilerin de istediğini özgürce ve kolayca seçebilme şansı elde ettiğini gösteriyor. Dijital yayıncılığa en son Exxen girdi ve bu alanda yayıncılığa yepyeni bir soluk getirdi.

Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi Exxen de orijinal yapım film ve dizileri ekrana getiriyor. Televizyonculukta gerçekleştirilemeyen işleri, dijital dünyada gerçekleştirmeye çalışıyor. Exatlon Türkiye’nin Netflix üzerinde elde ettiği başarıdan sonra böyle bir platform kurma gereği hisseden Acun Ilıcalı, diğer tüm alanlarda olduğu gibi dijital platform bünyesinde de başarılı olacağa benziyor.

Exxen bedava izle seçeneği mevcut olmayıp seyirciye 2 seçenek sunulmaktadır: Bunlar reklamlı ve reklamsız yayın. Seyirci buradan kendi isteğine göre bir seçim yaparak platforma yönelik ücreti de o doğrultuda ödemektedir. Kaliteli yayınlarıyla gözünü zirveye diken platform, Şampiyonlar Ligi’ni alarak yayın hayatına iddialı bir giriş yapmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?

Bağlama Duası Faydalı mı?