Sanayi Tipi Su Sebili Nerelerde Kullanılır?

 

 

 


Sanayi tipi su sebili satışları fabrikalarda, camilerde ve yemekhanelerde çok sık bir şekilde kullanılmaktadır. Bu su sebilleri su şebekelerine bağlanarak kullanılabileceği üzere su kesintileri konusunda da üst kapaktan damacana ile su doldurularak da kullanılabilir. Sanayi tipi su sebili şebeke içerisine bağlı iken şamandıra sistemleri ile su deposu içerisindeki suyun seviyesini sabit tutar.

 

Sanayi tipi su sebili, su doldurulan üst kapağı musluk arkası ve fitil contalı plastik ile su damlalığı malzemelerinden üretimi gerçekleştirilmiştir. Bu su sebilleri genel olarak 2 yıllık bir garanti süresi baz alınarak satılmaktadır. Ayrıca Endüstriyel su arıtma makinasının yedek parçaları da 10 yıl süreli bir şekilde yedek parça deposu içerisinde bulundurma garantisi vardır. Bu malzemeler içerisinde fan motoru, şamandıra, üst kapak, musluk, damlalık, ekovat, soğutma ayar termostatı bulunmaktadır. Herhangi bir marka ev tipi su soğutma ve sanayi tipi endüstriyel su arıtma makinalarının yedek parçaları bulunmaktadır.

 

Endüstriyel Su Arıtma

Endüstriyel su arıtma sistemleri tecrübeli su sebili uzman ekiplerinden oluşan teknik servislere emanet edilmektedir. Profesyonel sanayi tipli bu sebillerini tamiri tamamen bakım servisi tarafından yapılır. Ayrıca yedek parçaları da satın alınabilir. Paslanmaz su sebilinin tamiri, onarımı, parça ve servis, bakımı istenildiği şekilde yapılabilir. Endüstriyel su arıtma cihazları ile beraber sizlerde çok daha güzel ve iyi hissiyat veren suları içme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Bağlama Duası Faydalı mı?

Instagram Gerçek Takipçi Neden Önemli?